Liverani

Liverani

Pompe din oțel inoxidabil cu rotor flexibil; sunt Potrivite pentru transferul de fluide delicate, fragile și vâscoase, de asemenea, cu părți solide în suspensie. Pompele noastre sunt utilizate pe scară largă în domeniul ONOLOGIC (struguri de vin, must, must și struguri), în prelucrarea alimentelor (bere, pulpă și suc de fructe, miere, zahăr lichid, siropuri, glucoză, lapte, unt topit, ulei, paste și suc de roșii, saramură etc.), în industria chimică (amidon, clei pe bază de apă, emulsii, glicerină, ceară, detergenți, latex de cauciuc, lichide de prelucrare fotografică, polielectroliți, vopsele, , în producția COSMETICĂ și FARMACEUTICĂ (săpun lichid, loțiune de curățare, cremă, șampon, etc.).

990/5000

Caracteristici de funcționare și beneficii
Principiul pompei - Lamele flexibile ale rotorului se deformează ușor pentru a pompa lichidul din interiorul pompei și pentru al deplasa la orificiul de evacuare la un debit redus. Acest principiu combină pomparea blândă cu o acțiune de autoamorsare ridicată.

Auto-amorsare a produsului până la 6 m chiar de la pornirea uscată.
Operație reversibilă (pompa poate funcționa în ambele direcții de rotație, ceea ce permite returnarea excesului de lichid fără intervenție manuală și, de asemenea, permite golirea ușoară a țevilor la terminarea transferului de lichide).
Excelentă acțiune de amorsare chiar și la o revoluție scăzută, care permite transferul de lichide moi și fragile cu vâscozități de până la 50.000 cp sau cu particule solide în suspensie, fără a provoca blocarea aerului, evitând particule emulsifiante sau dăunătoare.
Acțiune netedă de pompare constantă a produsului fără vârfuri de presiune (chiar și debitul ideal pentru umplere, dozare sau filtrare).
Pompa poate funcționa în toate pozițiile de montare.

 

Performanţe

Debit : până la 72.000 litri / oră

Viscozități: până la 50.000 cp

Temperatura: până la 100 ° C

Presiune diferențială maximă: 4 bari