Dacă și tu te întrebi ce este DEFINOX și cu ce se ocupă, dar și legătura cu Comartrade, atunci trebuie să citești neapărat acest articol!

Definox este o firmă existentă pe piața de 52 de ani, ce s-a specializat atât pe proiectarea și fabricarea de supape, cât și de echipamente din oțel inoxidabil necesare proceselor industriale.

Aceasta a fost înființată în anul 1970 și a fost lider de piață în echipamente de control a proceselor industriale. Sediul central al firmei Definox se află în Clisson, mai exact în Franța și a fost ales pentru a putea servi cu ușurință atât pieței din Marea Britanie prin OEM (Original Equipment Manufacturer), cât și întregului continent european.

Printre prioritățile de top ale firmei Definox se numără tehnologia, inovația și cercetarea. De asemenea, istoria Definox marchează idei ingenioase și procese tehnologice precum urmează: VDCI PMO-C, controller LED și sistem de injecție Starwheel.

Experții de la Definox sunt prezenți pe piața a 70 de țări din întreaga lume. De asemenea, firma pune la dispoziție echipele sale formate din 150 de angajați și anume, tehnicieni, ingineri, dar și diverși experți. Totodată, reușește să vândă 60.000 de supape și dispozitive pe perioada unui an.

Legătura dintre Definox și Comartrade este una ce are la bază o colaborare lungă, Comartrade fiind distribuitor autorizat pentru produsele Definox.

Produse Definox:

Firma Definox vă pune la dispoziție prin intermediul distribuitorului Comartrade o gamă largă de supape și echipamente după cum urmează:

1) Supapa fluture, manuală (DPX) sau automată ( DPAX);
2) Supapă de schimbare cu etanșare simplă DCX3 și DCX4;
3) Supape de schimbare cu etanșare dublă DCX3 DE;
4) Vane rezistente la amestec VDCI MC PFA, VDCI MC SP C, VDCI MC PMO C;
5) Vane rezistente la amestec pentru fundul rezervorului DCX3 FdC și VDCI MC FdC;
6) Supapă cu diafragmă, manuală (DMX) și automată (DMAX);
7) Supapă cu bilă, manuală (DBX) și automată (DBAX);
8) Supapă de prelevare PEX și PEAX – constau în îndepărtarea cantității de lichid pentru verificarea aspectului, compoziției sau calității;
9) Pompă centrifugă;
10) Supapă de reținere;
11) Debitmetre;
12) Electrovalve;
13) Pompă hidraulică;
14) Supapă hidraulică;
15) Pompă de vid;
16) Pompă de dozare;
17) Unități de control punct la punct, dar și AS-i LED;
18) Dispozitive de siguranță/protecție – permit atât reducerea presiunii cât și locația potrivită pentru subpresiune;
19) Echipament rezervor – pot fi de depozitare, de fermentare, de amestecare, etc. și sunt garanția protecției atunci când sunt aflate sub presiune sau când sunt goale;
20) Sisteme de răzuire;
21) Distribuitoare precum injecția, admisia și ieșirea.