SECESPOL

SECESPOL

Schimbătoare de căldură tubulare constau dintr-un înveliș/carcasa și un fascicul de tuburi din interior. Un pachet de tuburi poate avea o formă de bobină (ca în JAD, S și H) sau tuburi drepte (ca în B, TI, EVO, REV și P). În majoritatea cazurilor, mediul fierbinte este introdus în tuburi și în mediu rece într-o coajă. Schimbătoarele de căldură Schimbătorii de căldură sunt sudate și fabricate folosind oțel inoxidabil, care previne riscul unei scurgeri și le face rezistente la coroziune. Datorită numeroaselor tipuri și dimensiuni, schimbătoarele de căldură cu cochilie și tuburi sunt soluții ideale atât în scopuri industriale, cât și în sistemele de încălzire a locuințelor.

 

Construcția compactă, eficiența ridicată în comparație cu soluțiile standard, instalarea ușoară și fiabilitatea sunt avantajele principale ale JAD. Este fabricat din oțel inoxidabil și vine în numeroase variante de dimensiuni.

În versiunea K, tuburile ondulate promovează fluxul turbulent de lichid care intensifică în continuare schimbul de căldură și ajută la reducerea depozitelor.

Avantajele principale:

dimensiune compactă cu zonă de schimb de căldură mare

instalarea verticală reduce cerințele de spațiu

eficiență ridicată - designul unic promovează o turbulență mai mare

condițiile de lucru - se pot ocupa de o gamă largă de temperaturi, presiuni, fluxuri și medii

Tipuri de conexiuni:

Flanșe de legătură din oțel inoxidabil SS

Flanșe de conectare din oțel carbon CS

conexiunile pentru a fi sudate WD

Accesorii suplimentare:

izolatie

suporturi de montare

Schimbatoare cu placi si garniture:

Schimbătoarele de căldură din plăci produse de SECESPOL s-au dovedit a fi soluții fiabile și foarte eficiente în schimbul de căldură și procesele tehnologice. PHE se caracterizează prin cea mai mare eficiență a schimbului de căldură al tuturor soluțiilor disponibile pe piață. Este posibil să utilizați PHE chiar și în cazul unor diferențe scăzute de temperatură între medii. Designul flexibil al schimbătoarelor le face ușor de adaptat la parametrii necesari de lucru. PHE vin în diferite dimensiuni ale plăcii, materiale de plăci sau garnituri și modele de ondulație a plăcuțelor, ceea ce face schimbătorul potrivit pentru diverse aplicații. Datorită construcției sale demontabile, schimbătorul este ușor de curățat, precum și să se extindă prin adăugarea plăcilor suplimentare.

 

- sisteme de apă caldă menajeră și sisteme de încălzire centrală - sisteme de încălzire a apei în piscine - HVAC - sisteme industriale și centrale electrice - surse de energie ecologice, de ex. pompe de căldură sau centrale termice geotermale - sisteme și procese tehnologice

 

materiale

Material placă: AISI304L, AISI316L, titan Material Garnitură: NBR, EPDM, tip Viton Garnitura: glueless "clip-on" Conexiuni: - porturi pentru flanșe, otel vopsit carbon, căptușire NBR, căptușire EPDM, placată cu oțel inoxidabil sau titan - filetat racorduri, oțel inoxidabil sau titan Materiale pentru cadre: - oțel carbon (standard industrial) - oțel inoxidabil (standard igienic)

 

Parametri de funcționare:

 presiune de lucru în funcție de model: 6, 10, 16, 25 bar / 87, 145, 233, 362 psi - max. temp. în funcție de materialul garniturii: 130 ° C / (NBR), 150 ° C / (EPDM), 180 ° C / (Viton).

 

 

Schimbatoare brazate:

 

Luna  si L-line

Schimbătoarele de căldură LUNA sunt schimbătoare de căldură din oțel inoxidabil brazate. Datorită lipirii inoxidabile, construcția este rezistentă la schimbări de presiune și temperatură, precum și la coroziune. În plus, schimbătorul atinge un nivel ridicat de igienă și, prin urmare, poate fi utilizat în sistemele de încălzire și de răcire cu standarde igienice ridicate. Datorită construcției sale unice, LUNA are o gamă largă de aplicații și durabilitate ridicată. Există mai multe tipuri de conexiuni care trebuie alese, precum și variante de tip one- or twopass.

 

APP

CÂND este un nivel ridicat de igienă CRUCIAL - sisteme de răcire cu standarde înalte de igienă - sisteme de încălzire cu apă de la robinet

CÂND FIABILITATEA ESTE ESENȚIALĂ - sisteme de încălzire centrală - sisteme cu medii agresive - sisteme cu țevi galvanizate - sisteme de răcire industriale - răcire cu ulei hidraulic

 

Schimbătoarele de căldură din seria L sunt schimbătoare de cupru brazate destinate instalațiilor standard de încălzire sau răcire. Modelul special de ondulare a plăcilor asigură un compromis între rezistența scăzută la curgere și eficiența schimbului de căldură mare. Tehnologia cuptorului cu vid asigură integritatea și fuziunea permanentă a plăcilor, ceea ce permite unității să reziste la condiții de presiune ridicată și la temperaturi ridicate. Este o soluție ideală pentru instalațiile de încălzire, HVAC, tehnologică, de răcire și industrie. Există multe tipuri de conexiuni care trebuie alese, precum și variante cu una sau două treceri.

 

App

- sisteme de incalzire cu apa de la robinet - sisteme de incalzire centrala - sisteme de incalzire solara si geotermica - instalatii cu pompa de caldura - instalatii cu semineu cu jacheta de apa - instalatii de incalzire, HVAC, tehnologic, de racire si industrie